.

zaterdag 30 oktober 2010

We blijven in de kerstsfeer..

Dit kaartje gemaakt van mijn favoriete kerstpapier, schitterende kleuren.

donderdag 28 oktober 2010

Wintergroetjes....

Ik ben volop bezig met kerstkaarten maken, ben echt mijn oude papier aan het opmaken maar ga zeker op de Kreadoe of in Doorn weer wat nieuw kerstpapier scoren...

woensdag 27 oktober 2010

Uitdagingskaart Oktober

Dit kaartje heb ik gemaakt als uitdagingskaart op clubs :

dinsdag 26 oktober 2010

Wedstrijdkaartje Crazy meiden

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de oktoberwedstrijd bij de Crazy meiden, de opdracht was om een kaart te maken aan de hand van onderstaande sketch van Helma. Ik heb een oude serie papier gebruikt, een oudje onder de PB stempels en een heleboel bloemetjes en blaadjes.



zondag 24 oktober 2010

SOL kaartje Scrapmutsen

Dit kaartje gemaakt voor een SOL bij de scrapmutsen:

zaterdag 23 oktober 2010

Kerstgroeten.....

Weer 2 kerstkaarten gemaakt van dezelfde serie, Basic Grey.
Fijn weekend allemaal!!

vrijdag 22 oktober 2010

Ik stel u voor aan...Pluisje

We hebben vandaag de verleiding niet kunnen weerstaan en dit schattige kleine konijntje aangeschaft...bij ons thuis is het net een dierentuin en we hebben veel en diverse soorten dieren dus deze kan er ook nog wel bij, hij is prachtig wit en net een bolletje wol en zooo zacht...we zijn helemaal verliefd op m......

dinsdag 19 oktober 2010

SOL kaartje kaarten maken met Tiets

Gisteravond voor het eerst meegedaan met een SOL bij kaarten maken met Tiets. Was hartstikke leuk om te doen, van te voren kreeg je alle maten zodat je papier helemaal klaar lag en tijdens de SOL krijg je om de paar minuten een hint zodat je aan het eind van de avond je kaart klaarheb. Zo grappig om te zien hoe de kaarten dan toch zooo verschillend worden, dit is de mijne geworden:

maandag 18 oktober 2010

SOL kaartje Crazy meiden

Dit kaartje heb ik gemaakt nav de SOL bij Crazy Meiden, sketch is van Helma.

zondag 17 oktober 2010

Kerstkaart 30 en 31

Deze 2 kerstkaarten gemaakt van dezelfde papierserie, toch 2 heel verschillende kaarten. Bloemetjes op de bovenste kaart zelf gemaakt van papier.

zaterdag 16 oktober 2010

Herfst bij de Scrapmutsen

Deze kaart gemaakt voor de wedstrijd bij de Scrapmutsen, het thema moet zijn: herfst en er moeten 2 eyelets op de kaart zitten. Heb herfstblaadjes gebruikt die ik al jaaaaaren heb liggen, nu kwamen ze goed van toepassing.

donderdag 14 oktober 2010

De kerst blijft vrolijk

Ben echt mijn "oude"kerstpapier aan het opmaken, nog 2 kaarten van dezelfde lijn, kan er waarschijnlijk nog net 1 kaart uithalen voor het op is maar ga nu ff over op een andere papierlijn.
Deze 2 kaarten er nog van gemaakt:

woensdag 13 oktober 2010

Vrolijke kerst

Ik zit volop tussen de kerstkaarten, heb er nu al 28 af maar moet er nog veeeel meer maken dus ga lekker vrolijk ermee verder. Onderstaande kerstkaart is van lekker kleurrijk en vrolijk kerstpapier, vind de stempelafdruk erg leuk, weet alleen niet meer waar ik die vandaan heb.
Fijne avond allemaal, ik ga zo eerst naar WW en daarna lekker aan de freubel, ben vanmorgen uit de nachtdienst gekomen en nu lekker een paar dagen vrij.

maandag 11 oktober 2010

Purple X mas

Deze papierblokken waren te koop bij het Kruidvat, was helemaal weg van de combinatie paars/zilver. Heb er onderstaande 2 kerstkaarten mee gemaakt:

zondag 10 oktober 2010

Verjaardagskaart met geld

Vanmiddag naar een verjaardag geweest, jarige wilde graag geld hebben dus een leuke fleurige kaart gemaakt waarin het geld aan de binnenkant geschoven kan worden.

zaterdag 9 oktober 2010

Herborg, mijn lieve kleine nichtje

Mijn broertje is opnieuw vader geworden van een dochter: Herborg Berdien, ze heeft voor ons doen een aparte naam maar dat komt omdat het een noorse naam is, het gezin van mijn broertje woont in Noorwegen, vandaar! Onderstaande kaart heb ik voor hun gemaakt:


vrijdag 8 oktober 2010

Vintage look

Voor een collega deze 2 kaarten gemaakt op bestelling, ik ben er een flinke tijd mee bezig geweest want het is toch mijn stijl niet van kaarten maken, ik hou meer van felle kleuren en een strakkere stijl maar ja.....voor je collega doe je het dan maar weer...hahahaha
Fijn weekend allemaal!!

donderdag 7 oktober 2010

DoubleDutch challenge

Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van DoubleDutch. Kaartje gemaakt nav de sketch:

woensdag 6 oktober 2010

In gedachten bij jullie...

Deze 2 kaarten gaan vandaag op de bus, 1 kaart voor Dennis die ernstig ziek is en juist nu een kaartje zo hard kan gebruiken en het andere kaartje is voor een  jonge vrouw uit Veenendaal die ik persoonlijk niet ken maar wel haar blog geregeld lees en die knokt tegen leukemie...met een kaartje wil ik laten weten dat ik aan hun denk!

zondag 3 oktober 2010

SOL kaartje Pink Ribbon

Deze maand is het de maand die in het teken staat van borstkanker; Pink Ribbon. Hellen had op de club van de crazy meiden een SOL bedacht met een schets van haarzelf en waarin in de kaart de kleur roze moet terug komen. Ik heb roze bloemen gedaan en met lint het teken van Pink Ribbon gemaakt. Dit is mijn kaart hiervoor:

vrijdag 1 oktober 2010

X mas.....

Ik loop helemaal bij met mijn kerstkaarten en heb van de week deze 2 gemaakt voor oktober: